Goda Grannen

Vinnartal
Hej alla tippare!
 

Herregud vilken gastkramning senaste dagarna!

Efter att ha suttit med "Alla rader" och "Resultat efter 22 matcher" och räknat och klurat i timmar så var det ändå ganska enkelt till slut: Sverige måste vinna för att jag skulle vara kvar i topp.
Fanns motivation till detta hos svenskarna? Eller kunde de rent av slappna av och spela ut? Bänkad hos grannarna (tillika avsågade tipskonkurrenter) kändes det riktigt bra direkt från start. Sverige skulle inte vika ner sig. 20 000 svenskar på läktarna manade på. Vilken match! När Zlatan gör sitt konstmål vrålar jag ut 24 timmars tipsvånda uppblandat med glädjen av att se Sverige spela världsfotboll! Allt blir bra!

Vinnarreceptet då? Jag önskar jag kunde avslöja en djuplodande matematisk analys, men jag körde egentligen en ganska favoritbetonad rad. Jag ville dock undvika kryss, så jag hade bara ett kryss, 1-1 på Spanien-Italien (25 friska pinnar tack :-)

Det var nog 5:e gången jag var med på Jockes tips och det är en ren fröjd! En perfekt krydda till alla matcher och roligt att läsa Jockes träffsäkra dagsrapporter och kolla på alla härliga bilder från verklighetens mästerskap. Tipsgeneralen som kramas om av allehanda fotbollsprofiler. T ex han "Unibetgubben" som sonen konstaterade.

Vinstpengarna styr om semestern från Säffle camping till hotell på Rivieran.

Om två år är det VM i Brazil. Sverige skall vara där och kanske även regerande tipsmästare…

Ha det gött tills dess!

Daniel